Testimonials

Monique Hogenstijn heeft diverse malen mijn make-up en haar verzorgd voor foto shoots. Zij weet zich direct aan te passen aan thema en stijl, zodat een zo perfect mogelijk beeld wordt gecreëerd. Ook voor gelegenheden in privé sfeer is zij voor mij de ideale make-up en haar stylist om perfect voor de dag te komen!

Lydia Peterman

De videoclip van onze single Scream it Out ging over 3 meisjes van een jaar of 12 die stiekem ’s nachts het Amsterdamse uitgaansleven gingen ontdekken. Op aanraden van de regisseuse kwamen we bij Monique terecht voor de visagie. Bij het eerste contact was gelijk duidelijk dat zij een super fijne aanvulling op ons team zou zijn. Verspreid over 4 lange draaidagen heeft Monique iedereen voorzien van te gekke make-up en kapsels, van een hippe uitgaans-look voor de meisjes tot een stoere rock-look voor de bandleden. Heel tof was ook dat Monique er elke keer de hele dag bij is gebleven om de make-up bij te kunnen werken. Ook als we tot 3 uur ’s nachts op de Wallen aan het draaien waren 🙂 Goed werk, gezellige teamgenoot en een super positieve instelling; Monique is een absolute aanrader.

DAYBROKE

Afgelopen voorjaar heeft Monique mij een persoonlijk kleur- en make-up advies gegeven. Ik merkte meteen dat zij veel kennis heeft op het gebied van kleur en make-up en dat ze je meteen op je gemak weet te stellen. Ik heb haar daarom gevraagd om tijdens de open dag van mijn schoonheidssalon mijn klanten een dergelijk advies te geven. Dit werd een groot succes en de mensen stonden voor haar in de rij. Onvermoeibaar ging zij door om iedereen persoonlijk te adviseren. Monique, nogmaals hartelijk dank voor je professionaliteit en enthousiasme. Mijn klanten hebben het er nu af en toe nog over hoe leuk ze deze middag vonden. Ik wens je heel veel succes.

Hartelijke groeten,
Karin Swart

De Schoonheidskamer, Alkmaar

Monique is als teamlid betrokken bij de trainingssessies van Stichting Kijk Haar!, gericht op vrouwelijke professionals rond de 50, die door omstandigheden in de bijstand terecht komen of gekomen zijn. Je zelfvertrouwen een boost geven is een belangrijk onderdeel binnen het programma. De rol van Monique daarin (als Imago Stylist en Make-up Artist) is een absoluut onmisbaar element. Monique laat de deelnemers zien hoe ze zich op hun best kunnen profileren. Monique kijkt, luistert en gaat vervolgens vakkundig met haar kwasten aan de slag om de deelnemers te laten stralen.
Met de adviezen van Monique kunnen de deelnemers vervolgens zelf aan de slag. Prachtig om te zien wat een dergelijke metamorfose met de deelnemers doet en vooral mooi hoe Monique dit iedere keer weer tot stand weet te brengen.

Stichting Kijk Haar!

Met kerst heeft Monique een aantal dagen de visagie verzorgt in onze kapsalon, dit was een leuke finishing touch voor onze klanten! Wij kunnen Monique zeker aanraden!

Kapsalon Wim Brandjes, Heemskerk

Monique is een gepassioneerde, all-round vakvrouw die vlot werkt zonder het oog voor detail te verliezen. Ze mag zich met recht een make-up en hair artist noemen.
We hebben verschillende keren samen gewerkt van subtiele make up met eenvoudige hairstyling tot glamourlooks en zelfs grime.
Daarnaast is ze een prettige vrouw om in je team te hebben, gezellig en ze denkt desgevraagd mee.
Marieke Oldenburger

Marieke Oldenburger
Marieke-portret-foto