Over Monique

Ik help professionals en ondernemers die in de spotlights staan, om hun persoonlijke uitstraling te optimaliseren. Zodat zij zich goed voelen en de impact van hun verhaal vergroten.

Laat je zien!

Het is altijd mijn grote passie geweest om het mooiste in iemand naar boven halen. Mijn roots liggen in het kappersvak. Ik heb het vak op de old school wijze geleerd en heb me gespecialiseerd in haarkleur advies.

Later heb ik mijn creatieve talenten verder ontwikkeld en volgde opleidingen voor visagie en grimeren. Ook op het gebied van make-up werd ik een all-rounder.

Het versterken van iemands persoonlijke schoonheid en mimiek is geweldig om te doen. Ik ‘lees’ iemands gezicht en geef met Imago make-up de juiste touch om iemands uiterlijk naar de persoonlijkheid te verfraaien. In 2012 ben ik opgeleid tot Imago Coach voor vrouwen.

Een mooi vak over het presenteren van iemands uiterlijk, waarbij kleurbalans, kledingstijl en de mens centraal staan.

De opleiding gaf mij natuurlijk ook inzicht in mijn eigen Imago. Het heeft mij geholpen om mijzelf weer te laten zien en met meer lef dan daarvoor! Want ook ik heb als ondernemer gemerkt hoeveel kracht je daar uit kunt halen.

Die ervaring wil ik heel graag delen met mijn klanten.

Alles bij elkaar maakt dit mij een gedreven Imago Professional voor het stylen van jouw persoonlijke uitstraling door middel van kleur, make-up en haar advies.

Monique-Hogenstijn-425

Mijn Werk