Ondernemer in the picture

18
nov

Deze onderneemster ging je voor; een fotoshoot met styling

Maak het verschil en laat jezelf van de beste kant zien !

Josée Bergsma in the picture,

In het voorjaar maakten we spontaan een date voor een fotoshoot. Eerder ontmoette ik Josée tijdens een bijeenkomst van Zij Onderneemt. Josée vertelde dat zij net was begonnen met haar onderneming; het verkopen van massagestoelen.

Haar showroom is gelegen in De Telefooncentrale in Alkmaar, een inspirerende werkplek. Naast de verkoop van massagestoelen kun je dinsdagmiddag lekker genieten van een massage en een smoothie van de buren Miss Kitchen. Na onze de fotoshoot gebruikt Josée 1 foto als profiel op social media. Met slechts 1 goede foto kan je dus lang plezier hebben van je online zichtbaarheid.

dsc_9178

Vooraf van de fotoshoot: make-up.

dsc_9171_1

Na een haar touchUp klaar voor de fotoshoot

Josée kreeg vooraf van de fotoshoot van mij een make-up & hair touchUp zodat zij meer expressie heeft dan met haar eigen visagie. Ik had haar gevraagd om kleding met kleur aan te doen waarmee zij zakelijk in the picture wil staan. Hierdoor is zij zichtbaar en herkenbaar voor haar klanten.

Meer over Josée Bergsma haar onderneming zie Total Seat Alkmaar 

dsc_9209

Foto: Dirkje Sol – Onderneemster: Josée Bergsma        December-2016

 

Wil jij ook een foto waarmee jij jezelf van je beste kant laat zien? Neem vrijblijvend contact met mij op via: info@moniquehogenstijn.nl

 

 

 

 

Laat een bericht achter