Make-up & Hairstyling

Je beste kleuren maken je persoonlijke en zakelijke stijl compleet met make-up & hairstyling.

Make Up your style

Persoonlijke stijl en de gelegenheid zijn van belang voor een passende uitstraling. Hiermee laat ik je zien wat er mogelijk is met de juiste kleur

en product voor het gewenste resultaat.
Je hoeft niet altijd veel make-up te gebruiken om er goed uit te zien. De kunst is hoe je het toepast en wat je benadrukt in je gezicht of wat je juist weg laat.

Make-up

Bij het INDIVIDUEEL MAKE-UP ADVIES gaan we dieper in op persoonlijke kleur en stijl en de vertaling naar je visagie. Je krijgt een kleur QuickScan en gezichtsanalyse en ik leer je technieken om zelf je make-up nog mooier aan te brengen.

Even een moment voor jezelf. Want visagie is een mooi-maak-ritueel.

Een fijner cadeau kan je jezelf toch niet geven?

Hairstyling

Bij het STYLEN VAN JE HAAR gaan we dieper in op persoonlijke stijl en de vertaling naar de zakelijke gelegenheid. Je leert technieken om zelf je haar nog handiger te stylen. Welk model staat je goed en past bij jouw zakelijke look?

Je krijgt een kleur QuickScan, met gezicht- en haaranalyse en advies over verzorging en styling producten.

Inclusief materialen en naslagwerk met tips en tricks.

Only make-up & hairstyling

Wil je alleen een mooi-maak-sessie op afroep? Voor een presentatie, je video opname of omdat je op je best voor de dag wilt komen op dat congres?

Maak een afspraak voor de dag wanneer je een mooie make-up en hairstyling nodig hebt. Ik kom bij je thuis voor de visagie en het haar en help met je styling.

Voor make-up & hairstyling, set styling tijdens fotoshoots en filmopnames gelden tarieven per dagdeel.

Maak een afspraak

Make Up your style Imago abonnement

Voor ondernemers en professionals die regelmatig in de spotlights staan, is er mijn Make Up your style Imago abonnement. Daarmee ben je verzekerd van een optimale uitstraling op de momenten die er voor jou toe doen.

We starten met een kleuradvies en een uitgebreide make-up sessie. Dat geeft de basiskennis over kleur en make-up die jouw uitstraling en imago nodig heeft.

Daarna krijg je 5 x een styling sessies voor make-up & hair of styling advies op maat. Op het moment dat jij het nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een belangrijke presentatie, een gesprek met een top klant, als je spreker bent op een congres of seminar of als je ergens gaat pitchen.

Dit abonnement geeft je de zekerheid dat je iedere keer weer kunt schitteren op welk ‘podium’ dan ook!

Maak een afspraak