Kleur & Stijl

Je gaat merken hoe fijn het is om op (in)spannende zakelijke momenten zeker te zijn van een optimale uitstraling.

Ik haal het mooiste van jou naar boven

Dat kleuren emoties beïnvloeden is een bekend feit. Dat je kleur effectief kunt gebruiken in je uiterlijke presentatie, is daarmee ook een feit. Kleur in jouw stijl, haalt het mooiste in jou naar boven.

Kleur is een belangrijke instrument waarmee je als ondernemer en professional kunt communiceren. Het vergroot de impact van je verhaal.

Ik laat je zien hoe je dat toepast om uitstraling en je impact te optimaliseren.

Laat je zien! In je beste pak, met je totale performance en beken kleur!

Kleuradvies voor je beste pak, make-up en haar

Je weet na deze sessie wat je beste pak is en welke kleuren jou als het ware ‘uitlichten’ bij verschillende zakelijke presentatie- en prestatiemomenten. Met een make-up touch Up zetten we de puntjes op de i!

Hoe werkt het?

Met een kleuranalyse laat ik je zien welke kleuren je frisser maken en welke je flatteren. Ik leg uit wat de kleurbetekenissen zijn en hoe deze werken in je persoonlijke uiterlijke presentatie.

Met kleuren voor je zakelijke kleding ga je ontdekken hoe je je kledingstukken kunt combineren in een prachtige kleursamenstelling.

In het advies neem ik de kleur van je haar en ogen mee. Met een op maat gemaakt naslagwerk heb je inzicht in je huidige kleur-profiel en hoe je die zelf makkelijk kunt toepassen voor je garderobe. En waarmee je deze eventueel aanvult met nieuwe kledingstukken.

 

BEKEN KLEUR

Kleuradvies 2.0

Wil je dieper ingaan op de kleuren voor je haar en make-up, boek dan een advies 2.0 als extra onderdeel bij kleuradvies van je beste pak. Denk bij voorbeeld aan make-up die beter werkt overdag of juist ’s avonds, of welke kleur lipstick jou op een podium mooier en zichtbaarder maakt.

Alle kleuren worden op elkaar afgestemd voor een optimaal resultaat.

Advies 2.0 is tevens los te boeken voor het herontdekken van de kleuren die jou bijzonder maken.

Kleuradvies MAKE-UP 2.0

Ik stel voor jou een kleurpalet samen naar aanleiding van de kleuranalyse, afgestemd op jouw uitstraling en op de gelegenheid.

We werken met je eigen make-up, want het is de bedoeling dat je na de sessie ook zelf je make-up kleuren weet toe te passen.

Uiteraard kan het zijn dat je je make-up voorraad wat moet gaan aanvullen.

Het doel is dat jij weet hoe en met welke kleuren, je kunt stralen. Alles wat mooi is aan jou, verdient die extra aandacht!

Kleuradvies HAAR 2.0

Ben je toe aan een haarkleur die meer voor je doet? Maar weet je niet welke kleur?

Voor een uitgebreid haarkleuradvies gaan we naast de analyse, dieper in op wat je haarkleur voor jou kan doen om je uitstraling te vergroten.

Er zijn altijd trends waar we ons door laten verleiden. Ik kijk goed naar het geheel van je teint en ogen en zoek de kleur die het beste bij jóu past. Daar maak ik een advies op maat voor, die je ook kunt voorleggen aan de kapper.

Maak een afspraak

Ontdek jouw unieke zakelijke look

We maken samen een collage, ook wel moodboard genoemd, om jouw stijl en beste zakelijke uitstraling te ontdekken. De moodboard geeft inzicht in je smaak, wie jij in essentie bent en hoe je je stijl laat zien vanuit jouw persoonlijkheid. Soms moet je daar voor misschien een klein beetje uit je comfort zone komen. Het gaat er tegelijkertijd om dat je jezelf kunt zijn en het mooiste accentueert.

Je krijgt tips over hoe je de vertaalslag maakt naar zakelijke kleding, make-up en haar.

Je brengt mee; jezelf en 2 outfits die je zakelijk wilt dragen, je vragen over knelpunten met je uiterlijke presentatie. Na deze interactieve stijlsessie maak je gericht je kledingkeuzes vanuit je eigen stijl en imago.

Maak een afspraak