Samenwerken met: Laura Elsman Cameracoach en Videoproducer

Onderneemt en zet vrouwen in het licht.
14
aug

Hoe fabulous zijn samengaat met ondernemen.

LAURA ELSMAN IS EEN MOOI VOORBEELD HOE FABULOUS ZIJN SAMENGAAT MET ONDERNEMEN

Samenwerken met: Laura Elsman Cameracoach en Videoproducer, onderneemt en zet vrouwen in het licht.

Een lange tijd volgde ik Laura via Twitter. Af en toe las ik haar visie en manier van camerawerk. Laura kijkt verder dan alleen een mooi shot. En vindt het ook belangrijk dat degene voor de camera zich bijzonder voelt. Dat kleding lees kleur en make-up er toe doet. Applaus want ik zie dit te weinig naar voren komen bij beeldmakers en vormgevers.

MOOI IN BEELD

Als imago professional doe ik niet anders dan werken aan het beeld (imago) zodat dit klopt met de persoon en het voorkomen. Ieders Uiterlijke presentatie maakt tenslotte het essentiële verschil! Per toeval werd ik door een collega Imago coach gewezen op de oproep van Laura Elsman; ze zocht een visagist voor haar event.

EENMANSBEDRIJF GERUNT DOOR EEN FABULOUS LADIE

We zijn nu maanden verder en heel wat mooie samenwerkingen rijker. Ik heb Laura in al haar facetten van ondernemen mee mogen maken. Achter de camera is het een vakvrouw en coach tegelijk. Het bedienen van de technische aspecten is best een ding. Daarnaast ook nog diegene voor de camera sturen in haar/zijn tekst, ik vind het knap. Op de set is het knallen, dat wil zeggen; handen uit de mouwen, alles geven voor het beste en mooiste shot!

Laura is een totaal productiebedrijf en als opdrachtgever heeft ze mij geweldige klussen bezorgd voor haar bedrijfsvideo’s. Met name heb ik ondernemende vrouwen op de set mogen stylen (kleding, make-up hairstyling). Ter voorbereiding geef ik via een Skypesessie kleuradvies en vertel ik hoe we de totale styling gaan aanpakken. Tijdens de opnamedag verzorg ik de ladies zodat zij ontspannen voor de camera verschijnen. Het mooiste is wanneer ik de hele dag aanwezig ben als back-up, zodat alles tussendoor bijgewerkt kan worden. Detail matters in mijn werk.

LAURA ZELF VOOR DE CAMERA

Wil je zien hoe mijn styling voor online video’s eruit ziet? Hieronder zie je de video waar ik de make-up, haar en styling heb verzorgd. O ja en ik mocht de camera bedienen, das best bijzonder! Laura in het licht van haar eigen camera

EEN KEI IN ONDERNEMEN MET EEN GROTE GUN-FACTOR

Laura vind ik een heerlijk expressief mens, ze staat in alles voor de fabulous feeling. Haar gunfactor is hoog en schroomt niet om dit letterlijk te delen. Tevens heb ik enkele ondernemers-feedback mogen genieten evenals haar eigen optreden voor de camera. Laura weet nu als geen ander hoe het voelt om met je verhaal in het licht te staan. Het valt of staat met de professionals om je heen tijdens al je ondernemers avonturen. Laura’s verhaal is de moeite waard en ik wens nog veel moois van haar te zien en (mee) te beleven.

Laura start haar gratis video challenge van 15 t/m 19 augustus 2016 schrijf je in en doe mee!

 

Een hartegroet van Monique Hogenstijn

Laat een bericht achter