Alles uit de kast!

20
okt

Alles uit de kast om jou te laten schitteren

Als Imago Stylist trek ik alles uit de kast om je zichtbaar te maken. Laat de wereld zien dat jij er bent, met jouw onderneming of talent.

Vandaag de dag is je zichtbaarheid onlosmakelijk verbonden met zakelijk succes. We werken flexibel, zijn meer onderweg en online netwerken is een must.

Je herkenbaarheid speelt hierbij een grote rol, en met een sprekend profiel laat je zien wie jij bent. Personal Branding is: je talenten en je onderneming tot uiting brengen. Met Imago Styling onderstreep je dit.

Met deze totale performance treed je positief en bewust de zakelijke wereld in.

Als het maar lekker zit

Er zijn ondernemers en professionals die het onbelangrijk vinden hoe zij er uitzien of tijdens een presentatie dat jurkje willen dragen dat altijd zo lekker zit. Prima!

Maar aandacht schenken aan je uiterlijke presentatie gaat je absoluut helpen om je verhaal goed over te laten komen. Het zit hem vaak net in de kleur die je draagt of die schoenen die je houding versterken. En onderschat de kleur lipstick niet! Minor detail misschien. Maar je bent een spreker, trainer en netwerker en je wilt toch dat het publiek aan je lippen hangt?

Weet jij hoe je overkomt?

Kleur en stijl benadrukken je uiterlijke aantrekkingskracht. Met kleding en je haardracht laat je aan de buitenwereld zien wie jij bent. Op je mooist! Lichaamsversieringen en make-up geven nog meer expressie aan het persoonlijke totaalbeeld. Dit beeld zend jij uit en dat is wat de ander ontvangt. Het is heel belangrijk om te weten hoe je overkomt. En hoe je dit kunt beïnvloeden door middel van je uitstraling. Die uitstraling zit mede in je kleding en de kleuren die je daarin kiest.

Hoe laat jij jezelf zien?

‘Wat je ziet is wat je krijgt’ en dit is de non-verbale boodschap van je Imago. 80% van onze communicatie bestaat uit non-verbale communicatie! Dat betekent dat slechts 20% bestaat uit wàt je zegt.

Ik kijk en zie het mooiste in mensen

Imago Styling is een geweldig vak waarbij ik mijn ervaring op het gebied van kleur, make-up en haarstyling volledig kan inzetten. Ik kijk naar mensen. Wat maakt ze mooi? En hoe kan ik dat uitlichten? Dat is mijn specialiteit. Iemands kracht naar boven halen door kleurbalans te gebruiken is bijna magisch. Je wordt door mij in ‘jouw kleur’ gezet, waardoor je gaat stralen en aantrekkelijk wordt voor je omgeving.

Een advies of een styling sessie van mij zet jou in de spotlights die je verdient!

Blog post 2015

Laat een bericht achter